Welke verschillende soorten Droogbloemen zijn er?

Droogbloemen zijn erin veel verschillende soorten. En ook nog eens in diverse vrolijke kleuren verkrijgbaar. Kun je door al die verschillende smaken nog een keuze maken? Voor de zekerheid zetten wij alle mooie verschillende varianten nog even op een rijtje. Zodat u altijd de beste keuze kunt maken.

Meest Gekozen

De meeste populaire droogbloemen zijn de Helichrysum en de Rhodante. Dit komt door hun prachtige samenstelling van de twee kleuren. Deze bloem geeft direct een gezellige en frisse sfeer door de aangename vrolijke kleuren. Deze bloemen zijn ook puur natuur van zich zelf en niet extra geverfd. Daarnaast een andere favoriet zijn de gedroogde Rozen. Deze zijn ook prachtig van kleur en kunnen doordat ze ook gedroogd zijn een langere periode als decoratie dienen in vergelijking met een normaal bosje rozen dat na een korte periode al uitgevallen is.

Andere kleurrijke keuzes

Een andere prachtige door verf gekleurde droogbloem product is de Phalaris. De Phalaris is gekweekt door Hollandse kwekers. En daarna ook gedroogd en geverfd in Nederland waardoor die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn. Dus een prachtig soort compleet uit eigenland.

Standaard

Een veiligere en minder opvallende keuze maken. Dan is bijvoorbeeld Tarwe geschikt deze zijn minder vel van kleur en vallen daardoor iets minder op maar staan nog steeds heel leuk als decoratie of om te combineren met andere bloemen om er een boeket van te maken. Dit zelfde geldt voor de Haver deze zijn vergelijkbaar aan elkaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen