Home

Producten

Wij leveren prachtige droogbloemen en boeketten. Deze bloemen zijn de ideale decoratie voor bij u thuis of op kantoor. Vergeet u vaak water te geven dan zijn droogbloemen de perfecte oplossing. Deze bloemen hebben namelijk geen verzorging nodig. Maar geven ondanks dat ze gedroogd zijn een prachtige uitstraling.

Levering

Wij proberen zo snel mogelijk te leveren. Ons doel is om producten die voorradig zijn nog dezelfde dag te versturen en dat u de bestelling uiterlijk binnen 1 tot 2 werkdagen ontvangt. Vanaf een besteding te waarde van ā‚¬50,- ontvangt u automatische gratis verzending er worden voor u dan geen kosten in rekening gebracht. Minder dan ā‚¬50,- dan zijn de kosten ā‚¬2,95 voor verzending naar huis of gratis naar een DHL servicepoint in de buurt. Onze betrouwbare partners voor transport binnen Nederland zijn DHL en PostNL of voor Belgie ook wel regelmatig DPD. Bij beide partijen kunt u de zending volgen met behulp van track & trace hier vind u de algemene informatie over de bestelstatus en de geschatte levertijd.

Afhalen

Ook afhalen is een optie als u uit de buurt komt. Dit kan wel alleen in overleg i.v.m. dat er niet 24/7 mensen aanwezig zijn. Dit geld voor ma t/m zo. Dus wenst u het om af te halen stuur dan een e-mail naar Admin@droogbloemenexpert.nl en dan kunnen we een tijd afspreken.

Ook voor spoedleveringen neem dan direct contact op. Hoe eerder uw handelt hoe eerder wij kunnen reageren en anticiperen.

Betalingsmogelijkheden

Bij Droogbloemen Expert kun je op diverse manieren betalen. Zo kun je eenvoudig en snel betalen door middel van Ideal:

  • ā€‹ABN-Amro Bank.
  • ASN Bank.
  • Bunq.
  • DHB Bank.
  • ING Bank.
  • Knab.
  • Rabobank.
  • SNS Bank.

En natuurlijk PayPal online betaling. Ook kun je betalen met Creditcard en Sofort. Deze betaalmogelijkheden worden ook mogelijk gemaakt door Mollie & Paypal. Bij afhalen op ons adres kan er eventueel ook contant worden betaald liever gebeurt dit niet maar mocht je niet in het bezit zijn van een rekening kan dit.

Betaalmogelijkheid IDEAL

Wie zijn wij? Droogbloemen Expert

Droogbloemen Expert is gespecialiseerd op het gebied van droogbloemen en boeketten. Een groot deel van deze prachtige bloemen komt van Nederlandse kwekers daarnaast worden deze bloemen ook in Nederland gedroogd en sommige ook nog geverfd. Deze webshop is een onderdeel van TechNicks. De onderneming bestaat pas sinds begin 2020 maar is al snel uitgegroeid naar verschillende webshops. Vanaf de start zijn wij al direct actief op het gebied van Tech en gadgets. En nu kunnen wij daar een groot assortiment kleurrijke droogbloemen en prachtig samengestelde boeketten aan toevoegen. Maar TechNicks.nl is meer dan alleen online webshops. Wij zijn ook actief op de sociale mediakanalen: InstagramFacebook en Pinterset. Vanaf het begin zijn we officieel partner van de wel bekende platformen Bol.com, ebay.nl en niet veel later waren we op Amazon.nl ook actief.

Waarom kies je voor Droogbloemen Expert?

De reden waarom klanten voor ons Droogbloemen Expert kiezen is omdat wij betrouwbaar onze diensten na komen. Zo versturen wij bijna altijd dezelfde dag uw bestelling nog en heeft u het vaak de volgende werkdag al in huis. Ook proberen wij alleen maar hoge kwaliteit bloemen/boeketten te verkopen en daarom worden alle producten vooraf grondig gecontroleerd. Twijfelt u toch nog neem dan eens een kijkje bij onze reviews wij worden door klanten beoordeeld met (5/5) sterren op Google en met een ( 9,1 / 10 ) gemiddeld op het grootste platform van Nederland Bol.com en deze prestatie zetten wij graag voort. Mocht je toch nog met vragen zitten neem dan direct contact op met Admin@droogbloemenexpert.nl

Check onze Socials!

Op de socials van Droogbloemen Expert vind je de beste deals, nieuwste droogbloemen en boeketten. Dus volg ons en blijf op de hoogte van de actuele deals en aanbiedingen en lopende acties en of andere interessante zaken!

Bedrijfgegevens Droogbloemen Expert

Hoofdkantoor (Geen bezoekadres)
Vennestraat 12
Lisse, Zuid-Holland 2161LE
Nederland

Winkelwagen