Verzenden & Afhalen

Levering

Wij proberen zo snel mogelijk te leveren. Ons doel is om producten die voorradig zijn nog dezelfde dag te versturen en dat u de bestelling uiterlijk binnen 1 tot 2 werkdagen ontvangt. Vanaf een besteding te waarde van ā‚¬50,- ontvangt u automatische gratis verzending er worden voor u dan geen kosten in rekening gebracht. Minder dan ā‚¬50,- dan zijn de kosten ā‚¬2,95 voor verzending naar huis of gratis naar een DHL servicepoint in de buurt. Onze betrouwbare partners voor transport binnen Nederland zijn DHL en PostNL of voor Belgie ook wel regelmatig DPD. Bij beide partijen kunt u de zending volgen met behulp van track & trace hier vind u de algemene informatie over de bestelstatus en de geschatte levertijd.

Liever afhalen?

Ook afhalen is een optie als u uit de buurt komt. Dit kan wel alleen in overleg i.v.m. dat er niet 24/7 mensen aanwezig zijn. Dit geld voor ma t/m zo. Dus wenst u het om af te halen stuur dan een e-mail naar Verkoop@DroogbloemenExpert.nl en dan kunnen we een afspraak maken.

Spoedlevering

Ook voor spoedleveringen neem dan direct contact op. Hoe eerder uw handelt hoe eerder wij kunnen reageren en anticiperen.

Winkelwagen